Nestandardni i hitni prijevozi

U svojoj dugogodišnjoj uspiješnoj karijeri bavili smo se prijevozom dupina, pčela, pištolja, namještaja, čizmi, opasnih kemikalija... Time želimo reči kako je sve, ali zaista baš sve što vam padne na pamet moguće prevesti na željenu lokaciju - od tenka do slona!
Međutim, ovakve prilike zahtijevaju organiziranje charter prijevoza jer ih nije moguće prevesti redovnim zračnim prijevozom. Tada unajmljujemo zrakoplov za vaše potrebe, koji će prevesti sva živa bića ili robu do željene lokacije i u potrebnom roku.
Ako želite prevesti nešto što zahtijeva poseban prijevoz, trebate ispuniti priloženi upitnik i naš agent će vam poslati ponudu. Pritom upozoravamo: Ovisno o destinaciji i vrsti robe koju prevozimo, potrebno je duže vrijeme organiziranja leta, pa se za uslugu morate javiti minimalno mjesec dana prije, kako bi osigurali uspješan i kvalitetan prijevoz vaše robe.

< Povratak

CHARTER PRIJEVOZ TEŠKIH I VANGABARITNIH TERETA
Prijevoz teških i vangabaritnih tereta jest procedura koja zahtijeva posebna znanja i iskustvo u planiranju, pakiranju i utovarnim kapacitetima zrakoplova. U suradnji sa našim partnerima,renomiranim svjetskim organizatorima Charter prijevoza nudimo vam potpunu uslugu prema vašim mogućnostima i potrebama, bilo da se radi o prirodi robe ili udaljenosti destinacije.

Vrste roba:
Postrojenja i dijelovi postrojenja /Motori zrakoplova
Satelitska i komunikacijska oprema/Transporti svih vrsta vozila/Dijelovi zrakoplova/Helikoptera
Prijevoz opreme za filmsku i muzičku industriju/Prijevoz veće količine životinja

HITNI CHARTER PRIJEVOZI
Organizacija prijevoza roba koje su vremenski ograničene za bilo koju drugu vrstu prijevoza osim zrakom, /dijelovi zrakoplova, automobilska industrija, dijelovi energetskih postrojenja i sl.

Naše višegodišnje iskustvo u organizaciji ovakve vrste prijevoza kroz suradnju sa našim međunarodnim partnerima jamči vam sigurnost u odabiru adekvatnog zrakoplova,opreme,agenta za osiguranja robe i dozvola potrebnih za siguran prijevoz na bilo koju destinaciju u najkraćem mogućem roku.

TRANS AVIO TIM d.o.o. phone: 01 6265 345, 01 6265 312, e-mail: export@transaviotim.com, import@transaviotim.com